![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Mam taki skrypcik i w przeglądarce daje taką odpowiedź: Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/entqnkai/public_html/statystyka_bannerow/index.php on line 2
co tutaj jest nie tak ![]() Z góry dziękuję... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Kod zupelnie nieczytelny
2. brakuje ci gdzies "}" -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w phpDesigner 2008 pokazuje ze coś nie pasuje tutaj :
Kod show($sql_host,$sql_user,$sql_pass,$sql_name,$sql_prefix)
Ten post edytował cZuLi 17.09.2008, 01:15:33 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
jak juz wspomniano kod jest zupelnie nieczytelnych. chcesz pomocy to sie wysil i zrob kod czytelny: wciecia i takie tam
Jak juz porobisz sam wciecia jak trzeba to zobaczysz ze brakuje ci }, co juz zauwazyl moj poprzednik. Musisz tylko znaleźć ktorego nawiasu { nie domknales -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
--cZuLi-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dzieki za odpowiedzi... Kod już działa po dokładnym przeanalizowaniu znalazłem błąd i działa... Teraz mam kolejny problem bo statystyki powiiny wyświetlać wyświetlać banery ale wyświetlają jpg itd... a nie wyświetla swf a na stronie działają prawidłowo...
Możecie coś na to poradzić ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 19:36 |