![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
ma taki kod w js (zapożyczony z http://ferrante.pl )
który daje możliwość dodawania kolejnego pola input czyli: i moje pytanie jest takie co zrobić aby oprócz pola input uzyskać ta metodą opis z każdego inputa czyli np czyli czy jest w ogóle możliwość aby w formularzu umieścić Element <label> wraz z opisem pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O ile dobrze zrozumialem to ponizszy kod wygeneruje to co chciales.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki "kuebk"
o to właśnie mi chodziło ![]() pozdrawiam żeby nie zaśmiecać forum to będę tą tematykę tutaj kontynuował, teraz mam problem ze wstawienie znaczników czyli chcę aby na tej zasadzie wstawiały się te znaczniki biorąc moje wcześniejsze (bardzo małe) doświadczenie wydedukowałem coś takiego
i generuje się taki kod no i moje pytanie co zrobić aby znaczniki <td></td> wyświetlały się prawidłowo pozdrawiam Poradziłem sobie z tym problemem ![]() więc pytanie już nie aktualne |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 06:41 |