![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 1 Dołączył: 19.08.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
tym razem mam problem, piszę sobie mały skrypcik biblioteczki i mam problem. Chcialem dodać wyszukiwarkę, nigdy wcześniej tego nie robiłem więc posłużyłem się tutorialem Nospor'a i mam problem - otóż po wpisaniu czegokolwiek, nawet pełnej frazy w pole nie dostaje żadnego rekordu. Ma ktoś pomysł gdzie może być błąd? Za każdą pomoc dziękuje. plik search.php plik library.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A to nie powinno być tak:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No wybacz, ale ja w tutku tak nie pisalem
![]()
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 1 Dołączył: 19.08.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
już ok, dzięki chłopaki. Podwójne fenksy dla Nospor'a. Temat do zamknięcia.
P.S. Przepraszam Nospor, że nie napisałem: "użyłem tutka Nospora i dostosowałem go do swoich potrzeb" ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 05:43 |