![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, potrzebuje takiego skryptu, że
Jak ktoś wchodzi na moją strone to otwiera mu się automatycznie nowe okno w przeglądarce. Tylko chciałbym aby to okno otwierało się RAZ na 24h. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 19 Dołączył: 12.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest po zalogowaniu spr czy dany user sie zalogowal juz dziś jesli nie tylko dla userów
to zapisujesz ip z data i sprawdzasz czy data jest zgodna z aktualnym dniem jesli nie wyswietlasz nowe okno jesli zgadza się nic nie robi |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. w sesji zapisujesz kiedy ostatnio mial okno otwierane, przez co wiesz czy mu otworzyc czy nie
2. window.open() w javascript 3. popros go (usera) zeby wylaczyl blokade wystakujacych okienek -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 19 Dołączył: 12.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy sesja to dobry pomysł sesje mozna usunąć łatwniej niż ip zmienic:D
tak mi się zdaje ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja chciałbym aby sie tak robiło ^^
Ma ktoś jakiś pomysł? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomysl wykonania juz dostales.
Teraz: albo piszesz sam albo szykujesz $$$. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 5 Dołączył: 3.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomysl wykonania juz dostales. Teraz: albo piszesz sam albo szykujesz $$$. albo szperasz w sieci w poszukiwaniu podobnych wątków ;] , ew. gotowych skryptów ;] -------------------- Kliknij na "POMÓGŁ", by poprawić mi samopoczucie :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 20:35 |