![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Planuję zrobic ranking najlepszych graczy i żeby ludzie mogli wpisywać swoje opinie. I jeżeli zrobie bazę danych która będzie miała 5 kolumn ------------|----------|---------|--------|---| Wpisana|Wpisująca |Data|opinia|ID| ------------|----------|---------|--------|---| ------------|----------|---------|--------|---| ------------|----------|---------|--------|---| ------------|----------|---------|--------|---| ------------|----------|---------|--------|---| ------------|----------|---------|--------|---| I tak dalej. I chcę zrobić aby na stronie wyświetlało się cos takiego: -----|-----------|-----| NR.|Wpisana|ilość| -----|-----------|-----| -----|-----------|-----| -----|-----------|-----| itd. W polu ilośc ma być liczba ile osób wpisało dany nick. Np. Jeżeli 4 osoby wpisały nick: Kubek to w polu ilośc ma byc 4 . Jak cos takiego zrobić? Czy dodać nową kolumnę w MySQL czy cos innego? Prosze o pomoc. Jeżeli źle wytłumaczyłem to moge opowiedziec dokładnije o co mi chodzi. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:43 |