![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam szanownych państwa...
Zainspirowany tematem "pogoda" i kodem napisanym przez Indianin'a (w tym samym topicu) zrobiłem pogodzię w php... Z resztą sami zobaczcie: pogoda_onet.php (link nie działa) Pliki potrzebne do ruszenia skryptu u siebie: pogonetka.php (link nie działa) I w końcu źródełko...
<b>Proszę o komentarze...</b> -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niezłe ale mógłbyś np. zrobić wersję w wielkości np. 75% tej co teraz jest...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Owszem... Wyrzucając większość str_replace kod jest torszkę
![]() Onet nie zawsze zwraca je wszystkie... nie wiem, czy tylko u mnie, ale czasami było widać, że nie wszystkie się wczytały i dla tego postanowiłem przeżucić wszystkie obrazki na serwer na którym stoi skrypt. Dzięki temu wszystko (jak na razie) działa bez błędów... -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli wszystkie obrazki z Onet.pl wrzucasz na swój serwer to dodaj skrypt, która zmieni ich rozmiar do 75% razem z Jakością i wtedy więcej osób skorzysta z tego bo tak to zaduze aby np. do menu wrzucic....
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2004 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Nie bój się krytyki, ale pochwały lękaj się bardzo"
Zapraszam: www.Przerosl.com.pl ! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:34 |