![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Interesuje się robieniem stronek(PHP, JavaScript, Ajax, MySQL), ale czuję że webmasterstwo jest, jak dotąd, dla mnie za małe.
Chciałbym nauczyć się jednego z tych języków przed wszystkim dlatego że chcę robić gry. Język Java jest dobry ( można w nim robić aplikacyjki na komórkę), ale C++ wydaje się fajniejszy. Po trochu nudzi mnie już taka mała monotonność PHP, może dlatego że nie mam go w pełni opanowanego... Wiem też że Java może posłużyć w robieniu bardziej zaawansowanych aplikacji internetowych.. Takich jak czat(wiem, wiem... W Ajaxie też można) Nie mam pojęcia o programowaniu w Javie, ale czy PHP i Javę można połączyć, choćby tak funkcjonalnie jak JavaScript i PHP? A może polecicie mi jakąś lekką (nie mówię tu o ilości stron) pozycję dla zaawansowanych PHP-programistów, która by mnie obudziła i postawiła na nogi, oraz zaciekawiła i nauczyła? -------------------- Warsztaty - AMATORSKIE . Ale za to : PHP , JavaScript, obsługa MYSQL, CSS, no i oczywiście HTML, AJAX! I tyle...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:55 |