![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy jest mozliwe wyswietlanie dynamicznie roznych tabel...
A mianowicie chce wyswietlic tabele "server" Klikajac na odpowiednia opcje chce aby pod spodem ukazala sie dynamicznie wygenerowana tabela z odpowiednimi pozycjami aczkolwiek moze to byc np tabela dotyczaca lini badz np. projektow dotyczacych tego serwera... zalezniej od wybranej opcji... jezeli ta nastepna tabela bylyby linie chcialbym miec mozliwosc wygenerowania nastepnej tabeli pod spodem np z jakimis numerami dotyczacymi danej linii itd. itd. Czy jest cos takiego mozliwe ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 5 Dołączył: 15.07.2008 Skąd: Kłodzko Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Dziekuje za odpowiedz ale chyba mnie nie zrozumiales;) Nie chodzi mi o superglobalna tablice $_Server. Chodzi mi o tablice server ktora jest w moim datenbanku i ktora nie ma nic wspolnego z $_Server. Moja Tabela Server jest zrodlem danych do tabeli na mojej stronie... Tabela server jest powiazana z wieloma innymi tablicami... I teraz w zaleznosci od tego na co klikne chce aby pod spodem pokazywaly mi sie dynamicznie inne tablice z parametrami dotyczacymi tego servera... Np tablica linii ktore sa podlaczone do tego serwera... pozniej np jak klikne na linie chcialbym aby pod spodem znowu pokazala sie tablica z numerami telefonow jakie sa przydzielone do tej liniii itp. itd. Mozna to zrobic z PHP czy trzeba uzyc JS? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Usunąłem posty, które nic nie wnosiły do tematu.
Następnym razem proszę się zastanowić, zanim coś napiszecie. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 21:40 |