![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki oto problem..
Napisałem sobie formularz do wystawiania faktur vat.. po wysłaniu forumlarza otwiera sie strona która zawarta jest w szablonie cms'u a na niej jest szkielet faktury vat z pobranymi zmiennymi z formularza.. Jednak faktura jak sie domyslacie ma byc do wydrukowania.. Wiec chcialbym aby z tej podgladowej strony z faktura otworzylo mi sie jeszcze jedno okno gdzie juz nie bedzie elementow szaty graficznej aplikacji tylko rozciagnieta na cala strone faktura.. Powiedzcie mi jak mozna ponownie przeslac dane ktore byly pobrane z formularza? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
np. Przetrzymując je sesją
for example: $_SESSION['nr_faktury'] == $_POST['nr_faktury']; Ten post edytował help_mee 11.09.2008, 22:05:54 -------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm nie wiem co robie zle ale mam wrazenie ze to iz mam logowanie na sesji zrobione wczesniej psuje dzialadnie..
![]() sesje znam doslownie po lebkach wiec prosze o mala pomoc ![]()
Ten post edytował buliyo 11.09.2008, 23:11:37 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 42 Dołączył: 12.08.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyjaśnij mi tylko co to jest "Locatio:" bo słyszałem tylko o "Location:"
![]() |
|
|
![]()
|
|
Mam Location:
Literowka na forum.. A co to ma do mojego problemu z sesjami? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zwróć uwagę że Ty PORÓWNUJESZ wartość z $_SESSION['nazwa'] z wartością $_POST['nazwa'] ... a miałeś ją przypisać.
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
taka dostalem podpowiedz
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Proszę o poprawnie tytułu tematu, same tagi nie są tytułem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 42 Dołączył: 12.08.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nikt nie kazał Ci porównywać tego tylko przypisać. To po pierwsze.
Po drugie...Czy ten if przypadkiem nie koliduje Ci z kodem który jest niżej? Btw. chyba najłatwiej zrobić to w ten sposób:
Dzięki temu w szybki i przyjemny sposób masz przypisane dane post do session. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:31 |