![]() |
![]() |
--MarCiNWz-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Zaznaczę, że dopiero zaczynam zabawę z PHP+MySQL. Mamy w pracy RCP i niestety lipny program do niego, więc postanowiłem napisać samemu coś prostego co będzie dostępne przez www dla wybranych osób w firmie. Mam dwie tabele: USERS ----------------------------------------------- ID_USER | IMIE | NAZWISKO | DZIAŁ | ----------------------------------------------- 1 |JAN | KOWALSKI |MONTAŻ| ----------------------------------------------- ATT_LOG -------------------------------------------------- USER_ID | A_DATA | IN_OUT | -------------------------------------------------- 1 |2008-09-10 15:00:00 | 0 lub 1 | -------------------------------------------------- Chciałbym uzyskać efekt: IMIE NAZWISKO DZIAŁ DATA We/Wy Próbuje to zrobić zapytaniem: SELECT * FROM USERS, ATT_LOG WHERE USERS.ID_USER = ATT_LOG.USER_ID Wyświetla mi dane w formacie jaki chcę, ale niestety podwójnie :/, zapytanie robię w phpMyAdminie więc powtórzenia w kodzie PHP nie mam. Co robię źle?? Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jak to ugryść?? Z góry THX za odpowiedź. PzdR |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:34 |