![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pamiętam, była kiedyś dyskusja, chyba właśnie na PHP.pl o tym jak w filmach np wyostrzają twarz ze zdjęcia o wielkości kilku pikseli do wielkoformatowego obrazka, gdzie zobaczyć można pryszcze. Albo gdy hakerzy zabierają się do roboty zawsze na ekranie mają pędzący z zawrotną prędkością kod źródłowy.
Obejrzałem dzisiaj najnowszy odcinek Prison Breaka i... ![]() na pierwszy rzut oka coś nie tak, ale mała rundka z Googlem i znalazłem TO. Porównajcie ![]() P.S. Nie pytajcie, czy mi się chciało to robić - impuls ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strasznie h4aXorskie rzeczy pisuja
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobre
![]() ![]() -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[..] albo jak w tych nieco starszych filmach, kiedy technika nie była jeszcze aż tak rozwinięta, jak dziś, włamują się gdzie popadnie i są w stanie shakować całą sygnalizację świetlną w mieście lub system przeciw pożarowy w szkole (oczywiście zdalnie - ze swojej hakerskiej siedziby w domu) ![]() wiesz, wtedy można było ściągnąć internet na dyskietkę... a hakierska siedziba w piwnicy obowiązkowo z kilkoma monochromatycznymi monitorami i jakimiś analogowymi wskaźnikami gdzieś z boku - kiedyś to byli informatycy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 15:43 |