![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej. Jak zrobić sondę z dwoma odpowiedziami np czy podoba ci się ta strona? i odpowiedzi tak & nie + wyniki. Prosze nie mówcie abym poszukał bo tamte nie starczają mojim wymaganiom. Chciałbym aby na mojej stronie http://krzychur.prv.pl po zagłosowaniu nie otwierało się nowe okno ale w tabelce gdzie było pytanie to aby teraz dla tego ip przez cały dzień 3600x24 sekund pojawiały się poziome dwa paski takie do 100px tak że 1% odpowiada jednemu pikselowi i obok napisu wartość procenotwa głosów + normalna liczba ankietowanych + ile razem głosowało.
Czyli tam gdzie było poprzednio pytanie niech ono będzie nadal, tam gdzie była odpowiedź tak niech teraz bedzie pasek wartosc procentowa i liczbowa dla odpowiedzi tak a gdzie nie tak samo dla nie. A tam gdzie byly wyniki niech sie pojawi liczba ankietowanych. Normalnie z gory takie dzieki ze moge zalozyc nowy temat 10x na forum gdzie jest link pomogl mi i dawac tego mnostwo. Ale naprawde wielkie thnx! z gory -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz na www.webhelp.pl tam widzialem cos takiego...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.phpflash.hostm.pltam jest fajny skrypt sondy tak nie
![]() -------------------- Warsztat: Apache: 1.3.29 | MySQL: 3.23.58 | PHP: 4.3.4 | phpMyAdmin: 2.5.4 Narzędzia: Notatnik 0.1 - Photoshop 7.0 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No niezbyt... Na webhelp bym musiał sciagnac wszystko bo tam nie zbyt opisane żadnych screenow a z phpflash to nie ma co mowic. Nie wierze zeby na tak porzadnym forum nikt nie znal takiego skryptu
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dam ci rade napisz sobie sam a nie szukaj darmowego skryptu skoro wybyrzydzasz
![]() -------------------- Warsztat: Apache: 1.3.29 | MySQL: 3.23.58 | PHP: 4.3.4 | phpMyAdmin: 2.5.4 Narzędzia: Notatnik 0.1 - Photoshop 7.0 |
|
|
![]()
|
|
dobra dziekuje za dobre checi. Ale wiesz ja nie chce czegos cienkiego. o i sorki odkazuje sie ze to na phpflash odpowiada!
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:50 |