![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tym razem już totalnie nie mam pojęcia co i dlaczego nie działa.
Jeżeli w wyskakujące okienko jqModal wpisze adres email wszystko jest ok, można je potem zamknąć, i otworzyć jeszcze raz i poprawnie pojawia się znowu formularz, ale jeśli znowu wpiszę jakiś adres to strona się odświeży i z zapytania nici ![]() Na razie wygląda na to że mogę wysłać tylko 2 zapytania POST, nawet jeśli wysłam je do innej metody kontrolera to itak strona się przeładowuje. Ps. na początku treść okienka przekazuję z kontrolera, potem treść podmieniam używając poniższego kodu. JS: Kod $(document).ready(function() { $('#dialog').jqm({onShow:myOpen, onHide:myClose}); $('form').submit(function(){ $.post("index/promotion/", { email: $('#email').val() }, function(data){ $("#jQuery_promotionBody").html(" " + data.result); }, "json"); return false; }); }); var myClose=function(hash){ hash.w.fadeOut('2000',function(){ hash.o.remove(); }); $.post("index/form/", {}, function(data){ $("#jQuery_promotionBody").html(" " + data.result); }, "json"); return false; }; var myOpen=function(hash){ hash.w.css('opacity',0.88).show("normal"); return false; }; i obsługujący kod PHP ( metoda kontrolera ) EDIT1: nie jest to problem z jqModal, jeśli w myClose zrobie: Kod var myClose=function(hash){ hash.w.fadeOut('2000',function(){ hash.o.remove(); }); $("#jQuery_promotionBody").append($kod formularza$); return false; }; to wszystko dziala jak nalezy o ile wpisuje do pierwszego formularza a nie do tych dolozonych przy pomocji append.... EDIT 2: no nic, widze że nikt nie jest w stanie odpowiedzieć dlaczego appendowany formularz odświeża stronę. Zostanę w taki razie przy .addClass('hidden') i .removeClass('hidden') Ten post edytował pejotr 10.09.2008, 21:53:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:27 |