![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 1 Dołączył: 6.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chcialem sie zapytac czy mozna przeczytac zawartosc mysql i ftp nie majac do nich dostepu?jesli tak to jak? pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 2 Dołączył: 13.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeczytanie Mysql bez dostepu do niego jest mozliwe ale to wymaga włamania sie na dany serwer.
Jezeli chodzi o zawartosc ftp to mozesz zawsze użyć teleport pro. Nie wiem czy efekty beda satysfakcjonujące ;P pozdr |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 1 Dołączył: 6.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten teleport pro to slaby:) chcialem zrobic kopie mojego ftpa ale to nie ten program..... da rade jakos zrobic kopie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Zaloguj się na FTP, skopiuj wszystko i gotowe.
|
|
|
![]()
|
|
blysnelas wiedza:)
![]() czytalas wogole jaki jest problem? ![]() zalozmy nie mam hasla itp idt, i chce zrobic kopie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Czytałem, czytałem, tylko później napisałeś że chcesz zrobić kopię własnego serwera (co jak dla mnie jest równoznaczne z tym że posiadasz dostęp). Jeśli nie masz dostępu to kopii nie zrobisz, ewentualnie jeśli do serwera można zalogować się jako anonymouse.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 12 Dołączył: 30.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciekaw jestem, jak bardzo "swojego" serwera chcesz wykonać kopię...
Zawsze można napisać maila do administratora, wyjasnić problem i poprosić o dostęp na podstawie jakiejś tam weryfikacji, czy jesteś wlascicielem. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
juz to zrobilem.... wszystko jest ok
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 06:34 |