![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, otóż mam taki problem:
Mam taką tablę:
i problem tego typu, że nie wiem jak napisać zapytanie by pobierało dane i wyświetlało w odpowiednim "folderze". Otóż póki co mój kod przenosi wiadomość przykładowo do katalogu "Ulubione". Tyle, że przenosi i temu który wysłał wiadomość oraz temu do którego była adresowana. Czyli jeśli bemol wyśle wiadomość wieśkowi, a wiesiek przeniesie ją do ulubionych to wyświetli się także bemolowi w ulubionych zamiast w wysłanych. Jak oddzielić zależność? Żeby po przeniesieniu przez Wieska, u bemola została w tym samym miejscu co była?
-------------------- Tym ludziom zaufałem i dobrze na tym wyszedłem:
kresh Darti piotrekkr Bez nich wiele bym nie zrobił. Dzięki im za to! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 177 Pomógł: 6 Dołączył: 14.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tak na pierwszy rzut oka nie powinno być tak:
-------------------- "zycia nie mierzy sie liczba oddechow,
ale liczba chwil, ktore zapieraja dech w piersi" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
raczej nie bardzo, bo to ma być id usera który wysłał wiadomość, a w zmiennej sesyjnej jest przechowywane id usera zalogowanego, czyli tego co odbierał wiadomość.
PS. Po konsultacji działa ![]() Ten post edytował bemol 8.09.2008, 21:33:25 -------------------- Tym ludziom zaufałem i dobrze na tym wyszedłem:
kresh Darti piotrekkr Bez nich wiele bym nie zrobił. Dzięki im za to! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 19:31 |