![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam podczas instalacji postgresa (obojętnie jaka wersja) na etapie przedstawionym na rysunku
![]() po kliknieciu na NEXT pojawia się komunikat o błędzie: failed to open the secondary logon service: określona usługa nie istnieje jako usługa zainstalowana miał ktoś podobny przypadek?, może ktoś wie jak rozwiązać ten problem? pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A masz włączoną uslugę "Logowanie pomocnicze"?
-------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
sprawdziłem, i okazało sie , że nie mam w ogóle tej usługi na liscie usług da sie ją dodać ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki masz system operacyjny? Jakie masz konto z którego instalujesz (administrator?).
Poszukaj usługi która umożliwia uruchomieni programu/procesu z innym poświadczeniem (na uprawnieniach innego użytkownika), bo to jest wymagane i wydaje mi się że to jest problem. -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 04:39 |