![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 16 Dołączył: 19.02.2005 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z moim wlasnym skryptem. Jest to fragment dziennika internetowego ktory robie dla mojej szkoly. Cel skryptu:
HTML: ...tutaj troche niepotrzebnego smiecia... JS: Kod function show_note_select(id){ var mySelect = document.noteEditForm[id].noteSelect[id].options[document.noteEditForm[id].noteSelect[id].selectedIndex].value; var myTextarea = document.getElementById('noteEditTextarea['+id+']'); var myHDiv = document.getElementById('hNoteSelect['+mySelect+']').innerHTML; myTextaera.innerHTML = myHDiv; } Tak, tak, bardzo dobrze wiem ze skrypt JS moglem zmiescic w jednej linii ale tak jest dla mnie czytelniej a 3 zmienne to mi wisza... Jedna rzecz ktora jeszcze wymaga wyjasnienia: div w html z classa hidden - zawartosc tej warstwy wklejam na stronie (tez przez innerHTML) jeszcze wyzej, wiec pierwszy kod html "jest" na stronie 2x. I prosze, nie pytajcie czemu wszstko jest w JS a nie normalnie w PHP. Takie mam zalecenie odgorne zeby strona przeladowywala sie jak najmniej razy bo stare pierdziele w szkolach sie moga pogubic. Ten post edytował webdicepl 6.09.2008, 10:32:20 -------------------- Psik!! A masz!! ...chamie - Porucznik Borewicz
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 01:06 |