![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie. Chcialbym zrobic takie bajer na swojej stronie jak automatyczny zrzut bazy danych. Chcialbym aby raz dziennie o okreslonej godzinie skrypt wysylal mi kompletny wrzuc danych z bazy i wysylal to na maila. Jak cos takiego zrobic? Z gory dzieki za pomoc.
Pozdrawiam... |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj mojego postu...
Dałem tam link do mojego skryptu, który w całości zrzuca bazę do jednego pliku... Co do wykonywania raz dziennie - cron - poszukaj na forum... było wielokrotnie... Co do wysyłania pocztą... żaden problem - funkcja [manual:d4660953f1]mail[/manual:d4660953f1] i gotowe... ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Glownie to chodzi mi o zrzut samej bazy, reszte potrafie zrobic sam...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 2 Dołączył: 25.08.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
luknij w zrodlo dambera
![]() ew. na zend.com masz jakies klasy widzialem... do zrzutu.. baz -------------------- textmate @mac trance / buraki |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://kab.zamowienia.com/forum.php.pl/kab...mysqlbackup.zip
Nie mogę znaleść tego topica... za dużo ich mam... ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:53 |