![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
wlasnie sie wkurzylem po tym jak nie zostala wyslana wiadomosc do innego uzytkownika glupiego serwisu NK po tym jak meczylem sie 20 minut piszac:P wiedzialem zeby temu dziadostwu nie ufac, ale tak sie rozpedzilem z pisaniem ze nawet nie zwracalem uwagi zeby pisac w notatniku i kopiowac. kliknalem na wyslij i nic, przekierowalo mnie na skrzynke odbiorcza i tyle. w katalogu wiadomosci wyslane nie ma tej wiadomosci. porazka. moze firefox zapisuje gdzies to co bylo wyslane? z inputa daloby sie wyciagnac, ale textarea? a jak nie firefox to inne narzedzia jakies? tzn czy gdzies to co wyslalem zostalo zapisane? pozdrawiam -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 8 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
watpie, jak piszesz w wordzie dokumen i dasz zmknij - dokument nie jest zapisywany :-) jeden z minusów nk
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezeli chodzi o aplikacje po stronie serwera to wiem ze tak jest, chociaz w wordzie masz autozapisywanie co jakis czas, to samo jest w wordpress - tez co jakis czasie automatycznie zapisuje.
ale to chyba nie o to chodzi. mi chodzi o to czy nie ma jakis pluginow do firefoxa ktore zajely by sie tym, czyli co jakis czas zapisywalyby to co ktos wpisuje w formularzach. -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:20 |