![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam skryptu powiększającego na stronie fotki.Tak jak tu : http://www.tvn24.pl/-1,1547348.1,wiadomosc.html
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://mintajax.pl/Przewodnik/Efekty/ szukaj zmiana rozmiaru.
-------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za odpowiedź,lecz chodzi mi dokładnie o taki efekt jak w podanym przeze mnie linku-tam jak najedziesz kursorem na miniaturkę powiększa się do większego rozmiaru(bez klikania)....Jeśli możesz pomóc to poproszę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra czyli instalujesz u siebie w skrypcie mintAjaxa
piszesz kod funkcji
i teraz dajesz sobie diva o klasie obrazek w ten sposób
Niestety nie mogę tego przetestować ale powinno działać ewentualnie spróbować zamiast diva dać od razu obrazek z id="obrazek" Dobra przetestowane zamiast diva wstawiasz img wersja która jest teraz jest już poprawiona i działa. Ten post edytował f1xer 2.09.2008, 13:24:14 -------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2008 Skąd: nowy sącz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
super jest ten skrypt, tylko jeśli mam ustawionych kilka zdjęć obok siebie,to one sie przesuwaja i cala strona sie rozwala. mozna jakos przerobic ten skrypt,aby zdjecie powiekszalo sie niejako nad zdjeciem,ktore chcemy powiekszyc?
![]() |
|
|
![]()
|
|
pewnie można nie podam konkretu ale tutaj chodzi o wartstwę div która będzie miała wyższy z-index niż to pod spodem wtedy obraz znajdzie się nad pozostałością
-------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:00 |