![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 5 Dołączył: 23.10.2006 Skąd: Gda?sk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chodzi mi o zrobienie mapy polski z podzialem na wojewodztwa w krora daloby sie poklikac, tzn po kliknieciuw podlasie przechodzilibysmy do podlasia ![]() Nawet nie mam pomyslu jak o cos takiego zapytac goolgle (tzn wiem ze mozna by pociac obrazek i zrobic z tego linki ale moze sa jakies inne sposoby)
Powód edycji: Przenoszę na Hydepark /~strife/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popatrz tutaj jest bez cięcia obrazka
-------------------- "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein Wirtualny Rynek Predykcyjny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mapa Polski jest dosyć rozbudowaną strukturą i podzielenie jej na klikalne obszary - województwa jest czasochłonne. Obrazka nie trzeba ciąć dopóki nie chcesz zrobić jakiegoś efektu po najechaniu myszą na województwo.
Ewentualnie możesz spróbować tego: http://www.stockholm.bonet.se/meracl/mimg.htm ale nie używałem nigdy więc nie powiem czy pomaga. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:35 |