![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 270 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Mam mały problem. Mam dane zapisane w bazie SQL i wyświetlane są w postaci pętli jak poniżej: Kod echo '<table>'; $czytaj_dane = db_query('wyswietl_dane'); while ($wiersz = db_fetch_array($czytaj_dane)) { $id = $wiersz['id']; $nazwa = $wiersz['nazwa']; $nazwa2 = $wiersz['nazwa2']; $nazwa3 = $wiersz['nazwa3']; $nazwa4 = $wiersz['nazwa4']; $nazwa5 = $wiersz['nazwa5']; echo '<tr><td>'. $nazwa .'</td></tr>'; } echo '</table>'; Jak mogę to przerobić aby wyświetlane dane były dzielone na dwie równe kolumny (obecnie są wyświetlane w jednej). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 35 Dołączył: 5.12.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taka zmiana powinna wystarczyć:
-------------------- Jeżeli pomogłem rozwiązać Twój problem, kliknij pomógł.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 270 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki ! Pomogło
Mam tylko jeszcze jeden problem. Mianowicie dane są wyświetlane w ten sposób: 1 | 2 3 | 4 5 | 6 itd .... zamiast: 1 | 4 2 | 5 3 | 6 jak można to zmienić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 35 Dołączył: 5.12.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to zdecydowanie w inny sposób.
Powinno działać ale przyznam że nie sprawdzałem. -------------------- Jeżeli pomogłem rozwiązać Twój problem, kliknij pomógł.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 02:37 |