![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam problem mianowicie mam strone z rss w pliku index.php mam odwolanie do pliku rss który wyswietla dane
Kod <?php include_once "./rss_fetch.php"; $html .= " <p>\n"; $html .= " <b><i><u> #{title}</br></i></u></b> \n"; $html .= " #{description} <a href='#{link}' target='_blank'><b><b><i>Czytaj dalej...</i></b></b><hr color=#df00df ></a> \n"; $html .= " </p>\n"; $rss = new rss_parser("http://www.luxlux.pl/rss/", 11, $html, 1); ?> i w index.php ma to 2 razy wklejone zeby na stronie wyswietlało mi info z 2 serwisów no i własnie 2 razy wklejony kod wyswietla info w x2 kazdy artykuł sie powtarza x2 odwołuje sie tylko do kody który jest wklejony 2 raz bo ten pierwszy z innym linkiem do innego serwisu z rss wyswieta popranie bardzo prosze o pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 3 Dołączył: 4.08.2006 Skąd: GDA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może zastosujesz pętle, będzie lepszym rozwiązanie i praktyczniejszym.
Popraw tekst bo ciężko się go czyta i po przeczytaniu dalej nie wiadomo w czym masz problem ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oomaster naprawde mi pomołes
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:37 |