![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem
w pliku product.php mam <?php require '../libs/Smarty.class.php'; $smarty = new Smarty; $smarty->compile_check = true; $smarty->debugging = false; $smarty->assign('id',$_GET[id]); $products = array ( "1" => array("nazwisko"=>"Kalek","ocena"=>4), "2" => array("nazwisko"=>"Bucikiewicz","ocena"=>4), "3" => array("nazwisko"=>"Koscieryznski","ocena"=>4), "4" => array("nazwisko"=>"Kwintaaaaaa","ocena"=>4), "5" => array("nazwisko"=>"itddddd","ocena"=>4) ); $smarty->assign('id',$_GET[id]); $smarty->assign("products",$products); $smarty->display('layout2.tpl'); ?> w pliku product.tpl mam <div id="box_page"> {$products[{$id}].nazwisko} </div> chodzi mi o to jak zrobic zeby sie wczytalo ladnie id , mam blad Fatal error: Smarty error: [in product.tpl line 2]: syntax error: unrecognized tag: $products[{$id (Smarty_Compiler.class.php, line 446) in /home/kalek/public_html/inzynierka/libs/Smarty.class.php on line 1092 mam nadzieje ze ktos pomoze pozdroo ok poradzilem sobie pozddroooo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:24 |