![]() |
![]() |
-pehapx- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam pytanie... Czy ktoś wie co może być problemem na mojej stronie: LINK. Wyświetla się ona tak jakby 2 razy (po zakończeniu kodu html pod spodem widać go od nowa). Byłbym wdzięczny za pomoc...
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 5 Dołączył: 28.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety moja magiczna kula się zepsuła i muszę Cię poprosić o kawałek kodu... Mogę strzelać, że problem jest w ob_* (patrz: OB), albo 2x inlude
Ten post edytował szopen 29.08.2008, 17:12:39 |
|
|
-pehapx- |
![]()
|
Goście ![]() |
Może źle includuję górę i dół ![]() |
|
|
-pehapx- |
![]()
|
Goście ![]() |
Zapytanie do bazy danych dodam za chwilę...
|
|
|
-pehapx- |
![]()
|
Goście ![]() |
<?php
$aDBLink= @mysql_connect( "xxxxx", "xxxxx", "xxxxx" ); if ( !empty( $aDBLink ) ) { if ( mysql_select_db( "xxxxx", $aDBLink ) == True ) { $aSQL = "select * from xxxxx ORDER BY xxxxx DESC"; $aQResult = mysql_query( $aSQL, $aDBLink ); if ( $aQResult == True ) { while ( $aRow = mysql_fetch_array( $aQResult ) ) { $dowcip = $aRow["xxxxx"]; $dowcip2 = $aRow["xxxxx"]; $data = $aRow["xxxxx"]; include(".mgora.php"); print( "<td width=70> <p class=menu01><image src=images/lol.gif </td><td> <p class=menu01><b>Data dodania: $data</b><br><br>$dowcip</p> </td>" ); include(".mdol.php"); } mysql_free_result( $aQResult ); } else { print( "B³¹d wykonania zapytania<br>" ); } } else { print( "B³¹d wyboru bazy danych<br>" ); } } else { print( "B³¹d przy pod³¹czaniu do bazy danych<br>" ); } ?> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 5 Dołączył: 28.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod HTML możesz wyciąć, aby nie zamazywał obrazu. Sam PHP powinien wystarczyć. Jak nazywa się ten plik z postu #3? Co jest w .dol.php i .gora.php?
Ten post edytował szopen 29.08.2008, 17:24:31 |
|
|
-pehapx- |
![]()
|
Goście ![]() |
.gora.php - plik z nagłówkiem strony i menu
.dol.php - plik ze stopką strony .mgora.php - plik z początkiem tabelki, w której wyświetlam każdy wynik .mdol.php - plik z końcówką tabelki, w której wyświetlam każdy wynik |
|
|
![]()
|
|
chyba się nie dogadamy
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:28 |