![]() |
![]() |
-asziatko- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
Mam taki skrypt <?php $katalog = 'nazwa/przykladowa/folderu/'; $ile = count(glob($katalog.'/*.jpg')); echo 'Aktualnie '. $ile .' Screenów';?> Czy powyższy skrypt da się tak zmodyfikować żeby prócz pokazywania ile jest aktualnie screenów w danym folderze pokazywał/wyświetlał również który z ilu screenów jest wyświetlany?. Dla przykładu podam żeby efekt końcowy otrzymać taki Aktualnie XY Screenów 2 z 36 Screenów Przyznaje się nie wiem jak to zrobić - jak by się dało ten skrypt zmodyfikować to bardzo był bym wdzięczny. Pozdrawiam, Artur |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, skrypt da się zmodyfikować. Za małą opłatą jestem wstanie zrobić go odręcznie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Przenoszę na Giełda ofert - Poszukuję
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 22:07 |