![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2006 Skąd: (War)(Saw) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
W phpinfo mam informacje o tym za na serwerze (dzierzawiony)jest ustawione 24 min. czasu trwania sesji. Próbowałem zmienic to na wszystkiesposoby w htaccess oraz w samym pliku wykonawczym php i dalej sesja zdycha. Wracam juz poraz enty do niej bo bardzo by mi ulatwilo zycie. Co zrobic zeby wygasła dopiero kiedy zamknnie uzytkownik przegladarke(naturalne). Macie moze jakies pomysly, porady? Z gory dziekuje, pzdr -------------------- Fajny sennik, sam zobacz sennik. Prowadzisz firmę, w której masz wielu pracowników? Harmonogram Czasu Pracy - Wejdź i przejmij kontrolę nad czasem pracy.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 24 Dołączył: 29.07.2007 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2006 Skąd: (War)(Saw) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nie uzywam ciasteczek, tylko samą sesje.
-------------------- Fajny sennik, sam zobacz sennik. Prowadzisz firmę, w której masz wielu pracowników? Harmonogram Czasu Pracy - Wejdź i przejmij kontrolę nad czasem pracy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 24 Dołączył: 29.07.2007 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm? Albo mam zaćmienie umysłu(a to też jest możliwe;)), albo się nie rozumiemy. Podczas tworzenia sesji tworzysz ciacho, które przechowuje id sesji. Chyba, że masz tak ustawione, że ciągle przenosisz id między stronami za pomocą PHPSESSID w adresie strony.
Za manualem(session_start" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual): Cytat session_start() creates a session or resumes the current one based on the current session id that's being passed via a request, such as GET, POST, or a cookie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:26 |