![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pewien problem, (jak bym wcześniej ich nie miał
![]() Wszystko działa pięknie, ale ... ale z jedną zmienną, kiedy potrzebuję więcej .... Powiedzmy że obecny .htaccess wygląda tak:
No i generalnie do pierwszej zmiennej działa prawidłowo, ale już z dwoma (4, ostatnia linijka) już nie. (w gwoli jasności, pobierając z adresu $1 includuje plik, $2 w zależności od niego wczytuję zawartość, jeżeli nie znajduje pliku, includuje się domyślny) I jeszcze jedno pytanie czy ustawiając action formularza na np. stala,zmienna,parametr da się normalnie przesłać dane ? Z góry dzięki za pomoc, męczę się już pół dnia i nie mogę z kED'em dojść do konsensusu : P -------------------- woop woop.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć u mnie to działa prawidłowo
![]()
Jeśli chcesz używać tych przecinków to musisz je uwzględnić tu ([^,]+) Sprawdź czy działa ![]() A jak wywołać aby zadziałało wiesz ? bo ja przyznam że na początku nie bardzo wiedziałem i nie działało mi bo nie podawałem w linku tego co miałem podać;P Ten post edytował FliSs_tCv 27.08.2008, 15:04:59 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wywołać wiem, bez problemu, a sie zagapiłem i zamiast uwzględniać przecinki, dałem najzwyczajniej myślniki : P ah : P
Dzięki za info, śmiga jak szalone : D -------------------- woop woop.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to świetnie
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:46 |