![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej,
mam problem.. chcialabym stworzyc wyskakujace okienko, pytajace czy na pewno chcesz usunac dany element i odpowiedz tak lub nie, po tak usuwa element z bazy danych, po nie zostawia w spokoju. proszse napiszcie jak stworzyc samo to okienko, cos w stylu show_message.. HELP!!!!!! pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
W javascript
Kod if(window.confirm('Czy chcesz się odlać?'))
{ alert('tak'); } else { alert('nie'); } -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki wielkie, ale ja nie znam javy..
nie ma czegos takiego w php? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie Javy tyko JavaScript -u i nie, nie ma czegoś takiego w PHP -ie
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
hmm to moze moglbys mi napisac kod tego wyskakujacego okeinka, to bym to dorzucila do kodu php?
bardzo prosze ![]() jak na razie wymyslilam cos takiego, ale nadal okienkp mi nie wyskakuje...
moze gdzies dodac, ze to jest java script? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
[code]
<script type="text/javascript"> function potwierdz(tekst, url) { if(window.confirm(tekst)) { document.location.href=url; } } </script> <?php echo '<td align=center>'."<a href='editor_region.php?usun=$row[0]' onclick="potwierdz('Napewno chcesz usunąć?',this.parentNode.href) ;"/>Usuń</a>".'</td></tr>'; ?> -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:50 |