![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O sql.safe_mode znalazłem tyle:
"If sql.safe_mode is enabled, mysql_connect() and mysql_pconnect() ignore any arguments passed to them. Instead, PHP attempts to connect using the following details: -host: local host - user: the user PHP runs as -password: an empty string ("") " Po włączeniu sql.safe_mode moje skrypty przestały działać. Czy mam rozumieć, że w takim trybie php podstawia nazwę hosta, usera który jest właścicielem pliku i puste hasło do funkcji mysql_connect? -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wg tego co wypisales to raczej:
host: localhost user: uzytkownik, na ktorym uruchomiono skrypt (wiec raczej apache, www-data albo cos w te klocki) haslo: pusty string |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie to puste hasło rozbawia mnie..
-------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 19:45 |