![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 1 Dołączył: 7.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chodzi mi o tlumaczenie na jezyk polski elementow generatora w backendzie. W /apps/backend/i18n/messages.pl.xml mam tlumaczenia (napewno w poprawnej formie). A w /apps/backend/config/i18n.yml mam: Kod all: default_culture: pl_PL source: XLIFF debug: off cache: off untranslated_prefix: "[T]" untranslated_suffix: "[/T]" Co ciekawe nie wiem od czego to zależy ale czasem napisy mam PL, a innym razem jak patrze (np na innym kompie) to znowu EN ![]() Z tego wynika że w gre pewnie wchodzą sesje. Albo coś robie nie tak. Ma ktoś jakąś propozycję albo mial podobny problem? Z góry dzieki za pomoc! |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
jak wejdziesz odrazu w backend powinienes miec pl, jak wejdziesz we frontend a potem back masz zapewne en. Tak jest bo domyslnie lang jest na en i taki lang Ci frontend w sesje wrzuca
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 1 Dołączył: 7.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heheh. Fakt
![]() Dzieki za pomoc! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 05:34 |