![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam goraca prosbe - czy moglibyscie wypelnic ankiete znajdujaca sie pod tym adresem http://www.ebadania.pl/fce2ecdd0d595467. Nie zajmuje to wiecej niz 5 minut, jest calkowicie anonimowe. Chodzi o sprawdzenie znajomosci pewnej marki. Ankieta ma slozyć tylko do pracy magisterskiej. Z góry dziekuje Pozdrawiam //edit - sluszna uwaga SHiP-a Ten post edytował mrok 24.08.2008, 22:08:12 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym zedytował twój post bo odpowiada on na pierwsze pytanie ankiety ;].
Nie wiem czy to sprytna reklama ;] ale ankiete wypełniłem. Na jaki temat piszesz magisterkę? -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ja bym zedytował twój post bo odpowiada on na pierwsze pytanie ankiety ;] Racja -dzieki za uwage ![]() Cytat Nie wiem czy to sprytna reklama ;] W zadnym wypadku. Cytat ankiete wypełniłem. dzieki Cytat Na jaki temat piszesz magisterkę? To akurat jest magisterka kolegi - narzekał ze termin ankiety się konczy (do 30 a ma mało danych) - powiedziałem, że spróbuję pomoc. Jutro zadzwonie i dowiem sie jaki jest dokładny temat to Ci podam. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<20 a potem od razu 21-cośtam. troszkę nie wiadomo gdzie się podziać z 20. Ale wypełniłem.
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
19 - a co z pracującymi studentami
![]() Wypełnione, szybko poszło, proszę;) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wypełnione, ale ankieta kiepska. Np. można zaznaczyć że sie albo pracuje albo uczy, a nie można i tego i tego.
|
|
|
![]()
|
|
Jeszcze raz dzieki wszystkim którzy wypełnili - zarówno tym ktorzy sie tu wpisali jak i nie.
Uwagi przekazalem odpowiedniej osobie. Ankieta jest do 30 wiec jeszcze każdy może pomóc. Dokładny temat pracy to "Badania na temat kapitału marki" Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wypełniona, takie ankiety to sama przyjemność
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:12 |