![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 12 Dołączył: 3.03.2008 Skąd: łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jak w temacie, mam kilka książek na zbyciu, szczegóły tutaj. Bardzo dobre ceny za niezniszczone książki. Podbijam, bo jeszcze tytuły nie znalazły chętnych nabywców ![]() -------------------- "Jeden człowiek nie zmieni świata, ale jeden człowiek może przekazać informację która zmieni świat." - David Icke
| PAMIĘTAJ, JESTEŚ POLAKIEM !!! | Jam jest Polska, Ojczyzna Twoja, ziemia Ojców, z której wzrosłeś. Wszystko, czym jesteś, po Bogu - mnie zawdzięczasz!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 38 Dołączył: 24.02.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dziękuję za "Smarty. Szablony w aplikacjach PHP".
Dla wszystkich zainteresowanych pozostałymi pozycjami. Książka wygląda jak nowa (mam wręcz wrażenie, że poprzedni właściciel z niej nie korzystał : P). Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 12 Dołączył: 3.03.2008 Skąd: łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpisuję co by podbić temat, bo wciąż parę książek mam do sprzedania, szczegóły pod linkiem w pierwszy poście.
Co do stanu książek to jest dobry, bo ja po prostu o książki dbam. -------------------- "Jeden człowiek nie zmieni świata, ale jeden człowiek może przekazać informację która zmieni świat." - David Icke
| PAMIĘTAJ, JESTEŚ POLAKIEM !!! | Jam jest Polska, Ojczyzna Twoja, ziemia Ojców, z której wzrosłeś. Wszystko, czym jesteś, po Bogu - mnie zawdzięczasz!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 08:03 |