![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 12 Dołączył: 13.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Nie wiem czy pisze w dobrym miejscu ale mam nadzieję że tak. Szukałem szukałem pewnej rzeczy i nie znalazłem i dlatego też zwracam się o małą pomoc. Korzystam z mootools.js i chcem sobie zrobić menu typu slide. niby wszystko jest ok jeżeli chodzi o przykłady w necie tylko takiego przykładu co ja chcę to nie mogę nigdzie znaleźć. Chodzi mi o coś takiego. Mam menu:
raz raz_1 kolejny_poziom raz_2 kolejny_poziom dwa Jeżeli klinę w raz otwiera mi się submenu (bez przeładowania strony). Linki raz_1,raz_2, zawierają w sobie linki do innych stron. I dla przykładu link raz_1 zawiera w sobie taki oto kod:
a raz_2 taki adres:
te ID maja na celu przechowywanie informacji na którym obecnie poziomie menu się znajduje. Wszystko jest pięknie ładnie gdyby nie to, że w momencie kliknięcia w link raz_1 bądź raz_2 ładuje mi się inna treść strony przez co strona zostaje przeładowana a menu wraca do poprzedniego stanu (początkowego), gdzie raz_1 i raz_2 jest schowane. Co zawrzeć w tym kodzie:
zeby w momencie pobierania odpowiedniego ID od razu otwierało mi się odpowiednie menu??. Bo w takim etapie jak mam teraz do kolejny_poziomu przedstawionego na powyższym schemacie nie moge sie dostac bo menu od razu mi się chowa po kliknięciu np w link raz_1 ![]() Ten post edytował michal_robak 24.08.2008, 17:48:53 -------------------- do wszystkiego trzeba podejść z głową a problem sam się rozwiąże
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:47 |