![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-flex- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
Mam stronę gdzie poprzez formularz jest dodawana do bazy danych pewna informacja. Po nacisnieciu wyslij dane sa wysyłane do bazy danych. Co zrobic żeby po tej operacji przeszlo do innej strony. header("Location: " . $config_basedir . "/admin/panel.php"); nie działa poniważ w panel.php mam <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-2" /> <title></title> <link href="../config/admin.css" rel="stylesheet"> </head> <body bgcolor=#666666> <div id="menu"> <?php require("admin_menu.php"); ?> i wywala błąd. Z góry dzieki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 317 Pomógł: 58 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystkie wróżki akurat poszły oglądać Kubicę (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Dlatego pewnie będziesz musiał wkleić błąd jaki Ci się wyświetla, ew. kawałki kodu, bo inaczej nici ze zgadnięcia co jest nie tak.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 40 Dołączył: 20.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz jaki to blad, jak chcesz zeby Ci pomoc to musisz podawac konkretne informacje...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 35 Dołączył: 5.12.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem dopiero początkującą wróżką więc nie gwarantuje skuteczności mojego przewidywania. Zakładam że błąd polega na tym, iż przed linijką w której masz:
wysyłasz coś do przeglądarki, a nie powinieneś (zobacz header" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual). To coś co jest wyświetlane to może być chociażby spacja przed tagiem "<?php". Można tego uniknąć pisząc skrypt trochę inaczej lub używając funkcji ob_start" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual (na początku skryptu) , ob_end_flush" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual (na końcu skryptu) oraz innych podobnych. Ten post edytował barthpl 25.08.2008, 08:50:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:25 |