![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2008 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Dzisiaj rano patrzałem w phpmyadmin co nie co i działał. Potem pisałem formularz itp Po 3 h wchodzę w phpmyadmin i nie działa:( Wywal mi takie coś: </h1> Cytat <h1>Witamy w phpMyAdmin 2.11.4 phpMyAdmin próbował połączyć się z serwerem MySQL, a serwer odrzucił połączenie. Powinieneś sprawdzić nazwę hosta, nazwę użytkownika i hasło w pliku config.inc.php i upewnić się, że odpowiadają one informacjom danym przez administratora serwera MySQL. Błąd MySQL zwrócił komunikat: ![]() #1130 - Host 'localhost' is not allowed to connect to this MySQL server Sprawdziłem w config i wszystko dobrze nawet kumpel mi swój podesłał i dobrze ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź i napisz, czy zmiana 'localhost' na '127.0.0.1' pomoże...
edit: literówka edit2: Ogólnie jest to problem związany z brakiem uprawnień. Nie usunąłeś czegoś potrzebnego przypadkiem? Bazy 'mysql' lub 'information_schema'? edit3: znowu literówka Ten post edytował drPayton 23.08.2008, 13:30:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2008 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
eh nie działa dalej
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie uruchomiłeś sobie w między czasie Skype?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
yy
![]() Dobra poradziłem sobie wczoraj po prostu za dużo miałem zaisntalowane xamppów i webserv ;] Zrobiłem kopie mysql i htdosc i odinstalowałem wszystko i zainstalowałem tylko webserva i działa. A i wcześniej przez przypadek kopiowałem plik z xampp do webserva dlatego nie działało też :S. Można zamknąć temat pozdro! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:12 |