![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 22.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Chciałbym Was spytać, co sądzicie o stronce biura rachunkowe. Głowny cel - charakter informatywny, bez większych wodotrysków ![]() Z góry dziękuję za wszelkie uwagi / sugestie. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe, jak dla mnie to to się na stronę nie nadaje tylko na dokument z kilkoma informacjami
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niespecjalne. Mógłbyś temu nadać więcej życia i dodać elementy kojarzące się z profilem działalności firmy
![]() -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
To już lepszy by były 4 przyciski który odnosiłyby do plików pdf (przynajmniej tam jest ladny clear type
![]() A wracajac do tematu. Niech to nie wygląda tak banalnie i zbyt prosto. I zacznij od wywalenie tego tandetnego żółtawego tła. Daj białe z bardzo ciemną szarą czcionka i odrazu o niebo lepiej bedzie wygladac. Nie uzywaj czcionek szeryfowych. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 17 Dołączył: 19.03.2006 Skąd: z kosmosu ;) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona strasznie pusta, mogło by być jakieś obramowanie dla treści (np. treść na jakiejś kartce, coś takiego, lub coś innego).
Daje ocenę 3/10 nie zabardzo mi się podoba ![]() 3/10 za funkcjonalność, htaccess, wielojęzyczność Pozdrawiam. -------------------- Środowisko testowe (desktop) - Gedit, lighttpd, sftp, rsync, xfce4-terminal, chromium, firefox4 | System: Gentoo ~x86
O'Neill - serwer WWW @ lighttpd, links, nano, rsyncd, sftpd | System: Debian ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 5 Dołączył: 9.08.2008 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym zainwestował w porządnego grafika
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 9.07.2008 Skąd: Zduńska Wola/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No cóż... grafika do przeróbki - strona niestety odpycha.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niespecjalne. Mógłbyś temu nadać więcej życia i dodać elementy kojarzące się z profilem działalności firmy Zgadzam się ze @Speedym, stronka potrzebuje więcej życia. Jest troszkę pustawo na niej.![]() Cytat(wookieb) Nie uzywaj czcionek szeryfowych. Częściowo @wookieb ma rację, ale dobrze, że nie uzywasz czcionek szeryfowych w głównej treści. Osobiście nie przyczepiłbym się.Według mnie: + przejrzystość: wszystko się wydaje być na swoim miejscu, bez większego bałaganu, + kolorystyka: mnie się nawet podoba, powoduje, że strona jest czytelna (nie jestem przekonany, że białe tło, które sugeruje @wookieb byłoby lepszym rozwiązaniem, ale dopóki nie sprawdzisz, nie będziesz wiedział, + "szybki kontakt": fajnie rozwiązane, informacje, których często się szuka, są od razu widoczne. Zastanowiłbym się nad dodaniem numeru telefonu, + funkcjonalność: jest ok, użytkownik wie gdzie jest, mankamentem wydaje się być zmiana języka - po zmianie, użytkownik powinien się znaleźć w sekcji odpowiedniej dla drugiego języka, a nie być przekierowanym na stronę główną, + wielojęzykowość + kod xhtml, css: bez zbędnych znaczników, klas, elementów id, dobrze pomyślany - brak htaccess: co prawda jest 'ala' nice-urls, ale lepiej byłoby zastosować htaccess - jest troszkę pustawo. Główną treść bym troszkę upiększył (wrzucił w jakieś ramki) - może warto poszukać grafika, który zrobi layout? Ten post edytował JaRoPHP 25.08.2008, 08:33:02 -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsze wrażenie - strona urzędu sprzed 3 lat. Chyba nie o to chodziło?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Design design i jeszcze raz design - stronka wyglada jak strony z templatek MS word
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 21:04 |