![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
przedstawie najpierw kod:
Czy wszystko jest tu poprawnie zapisane (działa, ale chciałem się dowiedzieć czy to w taki sposób się pisze) 2. pytanie jak zrobić że w momencie usunięcia wraca do tego samego miejsca (do tego przed usunięciem, ae już bez wyświetlania usuniętego rekordu)?
Powód edycji: Poprawiłem tytyuł tematu. /webdicepl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie ma głowy rozumów do tego...
"Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tktbet/ftp/index.php:1) in /home/tktbet/ftp/dzialy/kontuzje1.php on line 104" już nie wiem jak sie do tego zabrać |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 5 Dołączył: 22.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko musisz to wstawić przed wysłaniem czego kolwiek do przeglądarki czyli bez żadnego echo itp Jeżeli w dalszym ciągu będzie ci sie pokazywał błąd pokaż w którym miejscu to wstawiasz Ten post edytował mefjiu 23.08.2008, 08:52:13 |
|
|
![]()
|
|
Kolego przejdz do mojego tematu, który jest 2 pozycje wyżej , bo nie wiem jak to się stało ale na dwa różne tematy (moje) w karzdym teraz rozmawiamy o tym samym
![]() Z góry dziękuje |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Proszę o poprawnie tytułu. Tytuł ma opisywać problem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ma głowy rozumów do tego... "Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tktbet/ftp/index.php:1) in /home/tktbet/ftp/dzialy/kontuzje1.php on line 104" już nie wiem jak sie do tego zabrać poczytaj o ob_start" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i ob_get_flush" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual a jak już poczytasz - użyj szukajki na forum, bo ten problem należy do najpopularniejszych na Przedszkolu... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 19:39 |