![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 2 Dołączył: 16.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam .
Mam następujący problem. Dokonuję wylistowania z bazy / kilka rekordów / . Oczywiście wszystko wyświetla się pięknie jako zgrabna tabelka . Chciałbym aby ten listing stał się jednym blokiem tekstowym którym mógłbym dysponować jako zmienną Wszelkie moje próby powodowały że albo powstawał pojedynczy wiersz lub dublowała się cała zawartość . Czy istnieje w MySQL możliwość stosowania polecenia 'nadpisania' jezeli chodzi o tekst podobnego do: zawartosc=zawartosc+1 ? Ten post edytował Romskey 21.08.2008, 23:49:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 2 Dołączył: 16.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie poradziłem sobie z 'CONCAT' ale zrobiłem to trochę po kalemu .
Przed pętlą while dałem
gdzie $sid - to numer sesji . Potem wylistowałem okreslone rekordy i zamieściłem wewnątrz pętli :
gdzie $rekord oznacza 1 wyświetlany wiersz po zakonczeniu operacji z plikiem oczywiście unlink i wszystko gra . Dzięki i tak za pomoc , bo wskazanemu przez Ciebie CONCAT warto przyjrzeć sie bliżej . Ten post edytował Romskey 22.08.2008, 12:43:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 13:40 |