![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
czy jest możliwe zignorowanie przekierowania: ? Np. czy jest możliwe że wyświetli sie "abc" w takim kodzie: ? Pytam, bo mam nie przyjemną sytuację na jeden z moich stron, a w systemie logowania m.in. uzywam przekierowania tego typu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest możliwe. Stosuj:
-------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki, a w jaki sposób jest to możliwe??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chociażby przez PHP i cURL:
strona1.php
strona2.php
Ten post edytował Kicok 21.08.2008, 09:44:44 -------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
No to ładnie
![]() Nie miałem exit'a tudzież innego die'a po przekierowaniu na strone logowania :/ Robot sobie wszedl na admina i "poklikał" w kasuj ![]() Przy całym zamieszaniu należą się brawa dla adminów nazwa.pl, od razu udostępnili mi backup'y bazy z dni, które potrzebowalem. Morał: Trzeba napisac sobie / znaleźc w sieci soft, który bedzie automatycznie tworzył backupy stron - zawsze znajdzie się ktoś, kto wie więcej.. Znacie coś? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Kicok wystarczy w ustawieniach przeglądarki wyłączyć automatyczne przekierowania
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Crozin - czytaj, robot mu wszedl.
@mihaup: mysqldump [ew. od innej bazki] + tar + cron ? -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:26 |