![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 18 Dołączył: 17.04.2006 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pewien problem i zastanawiam się jak do niego podejść. Mianowicie posiadam domenę przykładowo domena.pl, ustawione jest, że subdomeny przenoszą nas do danego katalogu. To działa poprawnie, kwestia tego, jeżeli ktoś zechce użyczyć samej domeny ala prv.pl. Mogę wrzucić wtedy do podkatalogu htaccessa ale on mi przekierowywuje stronę na dany adres, a ja chcę by maskował go moją domeną strona.domena.pl. Się zastanawiałem jeszcze nad ramkami. -------------------- www.fachoweuslugi.pl | www.zlec-usluge.pl | www.pokazsie.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
To raczej Serwery www. gdzie przenoszę
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli chcesz zrobić ramki to x.y.pl przekierowywujesz do y.pl/skrypt.php?site=x, wtedy skrypt pobiera właściwy adres strony X i wkleja go między html do ramki
możesz też zrobić to na DNS, wtedy musisz mieć dostęp do plików konfiguracyjnych bind'a czy innego dns'a, i przez php edytować:) ot' cała filozofia -------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ramki to porażka. IE6 wciąż jest popularna, ale zwykle nie trzyma sesji w ramce.
Także - odradzałbym takie rozwiązanie. Pozdrawiam. -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 21:03 |