![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam od pewnego czasu nurtuje mnie pewne pytanie jeśli ktoś by mi mógł na nie odpowiedzieć
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://www.programuj.com/liczniki/licznik.php?uid=18973"></script> oto przykład kodu pobierającego z strony stworzonej w php licznika kiedy wchodzę na tą stronę mym oczom pokazuje się java skryptowy dokument document.write('(a tu kod php)'); który pokazuje obrazek robiłem wiele testów na 2 plikach test.html i test.php i nigdy test.html nie pokazywał zawartości test.php mnie to nie dziwi ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę nie rozumiem twojego pytania
![]() a jak widzisz jest to pobierane do skryptu więc wynik jest taki że JS drukuje kod html obrazka który jest generowany w pliku img.php a plik licznik.php generuje link do pliku img.php i w danych podaje mu jaką licznbę ma wydrukować zapewne też daje info o stylu licznika Ten post edytował f1xer 20.08.2008, 09:05:24 -------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 19:16 |