![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 2 Dołączył: 1.04.2007 Skąd: Pogorzelica Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.... mam pewien problem bo ustawiłem tło w głównym div strona... żeby zawsze ono było ale go niema... zobaczcie sami kiedy pole z treścią jest za krótkie dzieje się tak:
![]() tam pod polem gdzie pisze strona w budowie powinno być szare tło w IE 6.0 jest w FF niema.... CSS: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem o co ci chodzi
![]() a gdzie dajesz ten obrazek-tlo, w body? usuń ten div class strona, bo robi to samo co div wyżej, i ten float:left, tez nie wiem po co PS. daj pełniejszy kod, może byc na PW ![]() -------------------- :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 2 Dołączył: 1.04.2007 Skąd: Pogorzelica Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten css mi się nie podoba, wszędzie margin:auto, i float:left
![]() rozwiązanie to dodanie przed Kod <div class="odstep2"></div> tego: Kod <div style="clear:both;"></div> PS. pamiętaj, że jak chcesz wyśrodkowac stronę w IE to musisz dać div'a (wyżej od containera) ze stylem text-align:center; ![]() Ten post edytował rzymek01 18.08.2008, 13:42:25 -------------------- :]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 01:32 |