![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 5 Dołączył: 9.08.2008 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ;]
chcę pokazać wam moje dzieło hehe, mianowicie sprawdzacz pagerank ;] klasy z google, trochę przerobione kod php, baza mysql, trochę pomogli mi użytkownicy z forum np. jak odczytać informacje z innej strony za pomocą js Adres: www.szubu.pl (domena akurat nie używana i podłączona do serwera to wykorzystałem) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <td>6. </td> Kod <td>Adres:</td><td>PR</td> Ja tutaj bym skorzystał z <th>, bo to w końcu nagłówki Kod width=200 1. To powinno być w CSS 2. Wystarczyłoby, żebyś określił width dla <td>Adres:</td> No i walidator. A layoutu to w ogóle nie ma ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy to powinno puszczać stronę do dodanych jeśli już wcześniej ktoś dodał?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 5 Dołączył: 9.08.2008 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, ostatnio sprawdzane, powinno wpuczac, ale musze dac warunek w top10, jezeli adres istnieje 2 razy to wyswietl go tylko raz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 9.07.2008 Skąd: Zduńska Wola/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsze wrażenie - "ale o co chodzi?"... zlewa się ta strona... "rozrzuć ją" bardziej
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:14 |