![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałbym stworzyć skrypt strony z torrentami. Ale nie wiem jak wyciągnąć takie informacje jak liczba seedów peerów rozmiar pliku itp. ogólnie to nie wiem od czego zacząć jak to wszystko wygląda. Czy trzeba stosować jakąś oddzielną aplikację, żeby wyciągnąć takie informacje? Próbowałem googlować ale nic dosłownie. NIC nie mogę znaleźć na ten temat, nie wiem gdzie zacząć. Proszę o jakąś wskazówkę. -------------------- Tutaj miał być jakiś mądry tekst. Miał być... No ale jest głupi tekst.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2004 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słabo (albo wcale) szukałeś. Mi zajęło to 3 sek - pierwszy wynik. Google
Ten post edytował PUPI 18.08.2008, 06:40:14 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No widzisz ja szukałem wpisując torrent seed peer on site itp.
Wystarczyło mnie nakierować na 2 hasła " tracker" i "protocol" ![]() Dzięki bmL -------------------- Tutaj miał być jakiś mądry tekst. Miał być... No ale jest głupi tekst.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 08:25 |