![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2002 Skąd: lodz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
nie wiem dlaczego poniższy skrypt nie działa mi na serwerze nazwa.pl:
na innych wysyła maile bez problemu czy ktoś z Was spotkał sie z tym problemem ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Hm, polecam użycie klasy PHPMailer, która pozwoli na uprzednie zalogowanie się. Jakoś nie próbowałem na nazwa.pl wysyłać poprzez mail(). Jeśli działa na innych dobrze, to znaczy, że na nazwa.pl wyłączyli ta funkcję ;(
Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2002 Skąd: lodz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
funkcja mail() działa ale "goła" próba wysyłania maila w formacie HTML już nie, nie wiem co jest źle przepisałem nawet skrypt z książki "core" i lipton......
ps poszukam tej klasy tak czy siak |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:55 |