![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie czy móg ktoś kto umie bdb php podać swój numer gg. Bo ja jestem całkowicie zielony jeśli chodzi o php a niechce za każdym razem gdy coś mi niewychodzi zaśmiecać forum mojimi durnymi postami.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I sądzisz, że ktoś kto się zna bdb na php, a więc zapewne b. zajęty - bedzie chciał jeszcze być zasypywany durnymi pytaniami na GG?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jasssne
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
;( 666 nie działa ;(
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
prawda jest taka ze na podstawiwe roznych kursow i pomocy uczysz sie php do tego trzeba jeszcze siedziec i ccwiczyc walczyc
forum.php.pl pomaga w konkretnych problemach i nie uzyskasz tu pomocy typu ONLINE |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat forum.php.pl pomaga w konkretnych problemach i nie uzyskasz tu pomocy typu ONLINE Ale teraz juz sie prawie teką uzyskuje ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jedyną szansa jest kanał irca, jesli ruszy ponownie, tam (jesli nie bedziesz przesadzał) bedziesz czasami otrzymywał odpowiedzi. zazwyczaj w postaci linku http://www.google.pl. Od czasu do czasu znajdziesz link do manuala, a juz w extremalnych sytuacjach otrzymasz jakis skrawek kodu.
Ale musisz poczekac az irc ruszy. btw. kiedy bedzie planowany new start irca? Jakis przyblizony okres czasowy. tydzien, miesiac, kwartal, rok, dekada ? ![]() -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
epoka
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Czekamy na nowy serwer (hardware) tylko dla potrzeb serwisów:
php.pl forum.php.pl dev.php.pl irc.php.pl *.php.pl Maszyna jest w drodze, trzeba ją skonfigurowac, zabezpieczyć, przenieść istniejące już mechanizmy i przywrócić działalność tych nieaktywnych. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja jestem cierpliwy czlowiek i bede cierpliwie czekal
![]() A tak wogole to sie sktesknilem za wami misiaki, tak bez irca to dziwnie strasznie ![]() -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.07.2025 - 03:51 |