![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Jestem nowy i za bardzo nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat...
Moja strona www.kowaldesign.pl . Mam problem, bo robiłem własnego skina pod moja strone. Raczej taka modyfikacja skinu Anime pod mój adres. No i zedytowałem trochę i wgrałem, aby zobaczyć jak to wygląda... Na początku nic sie nie zmieniało, był ciągle skin Anime. Po 5 minutach zmieniły się obrazki. Stwierdziłem, że jest źle i poprawiłem kilka obrazków, kody kolorów na odwrotne(niektóre), ale wszystkie te co chciałem. No i wgrałem skina, podmieniłem pliki załadowałem jeszcze raz w ustawieniach i nic się nie zmieniło. Było to wczoraj w nocy, dzisiaj patrze - to samo. Co mogę z tym zrobić? Jak wy widzicie tą stronę? Czy jest na logo atrapa mercedesowa z napisem? Czy w tle pisze Kowal Design? Czy widac jakiekolwiek czcionki(napisy)? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2006 Skąd: zewsząd :P Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widać przód mercedesa i tekst na stronie startowej, /gallery/index.php jest puste. Ale:
1. Zmień banner 2. Zmień czcionkę 3. Wywal migający tekst 4. Photoshop use you must, young padawan. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:35 |