![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Formularz:
Sprawdzałem pod kilkoma przeglądarkami i jest ok... tylko IE w ogóle nie chce się dostosować i wywala błąd, dlaczego? Ten post edytował !*! 16.08.2008, 14:38:02 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki błąd?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, odkryłem że za błąd w IE odpowaida sprawdzanie pliku... Napisze mi ktoś dlaczego? Jak inaczej mam sprawdzić jaki to plik?
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
method = "POST" ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
chodzi Ci o coś takiego? Nie rozumiem czemu te dane mają być przesyłane w post? Powyższy przykład i tak nie działa... Ten post edytował !*! 16.08.2008, 10:38:53 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 25 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Te dane są przesyłane w post, ale chyba chodzi mu o to, abyś dodał w formularzu cudzysłów.
Tyle, że IE pewnie sobie radzi i bez niego.. zwłaszcza, że jak nie dasz tam żadnej metody, to samo z siebie sobie dodaje get :< Ale jaki błąd ci wywala? Plik się uploaduje (z błędami), czy nie? |
|
|
![]()
|
|
Nie dodaje żadnego pliku, a błąd jest to po prostu zmienna $echoerror z napisaem o błedzie pliku, nic poza tym. A motyw z "post" widzialem i poprawiłem dawno, niestety nic to nie zmieniło.
Ten post edytował !*! 16.08.2008, 11:52:39 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 25 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykorzystaj $errorq i sprawdź który warunek zwraca błąd. Teraz zawsze tam wstawiasz 1 i nie wiadomo gdzie nastąpił błąd.
Trochę to zawęzi poszukiwania. ps. Nie działa w IE6 oraz IE7, czy tylko IE6? |
|
|
![]()
|
|
znalazłem rozwiązanie, IE potrzebuje swoich typów:
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.07.2025 - 06:22 |