![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2003 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
poszukuje jakiegoś przykładowego(sprawdzonego,działającego) skryptu który otwiera połaczenie na 23 porcie i pozwala na zdalne działanie na maszynie. Przeszukując rozległe połacia i-netu nie znalazłem nic ciekawego/działającego (jednynie 2 klasy , jedna opisana w 100% po francusku ,druga skomentowana po angielsku niestety nie działająca :? ). Poświeciłem dziś cały dzień na zabawe z tym tematem i mam niestety problem z oprogramowaniem protokolu telnetu (RFC dużo mi nie dało , w php używałem socket_creata jaki i fsocketa). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 2 Dołączył: 25.08.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wez sniferka... i zobacz jakie pakiety wysyla telnet...
![]() skorzystaj z fsockopen() i na google poszukaj rfc... ktory opisuje dokaldnie protokol... telnet... -------------------- textmate @mac trance / buraki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Enceladus
Warsztat: bez warsztatu Aktua |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2003 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat
Chodzi mi o coś innego niestety ![]() Ja szukam sposobu oprogramowania protokołu telnetu w phpie... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 14:05 |